SÜNI csoport

 

suni-csoport

Süni csoport bemutatkozása

Óvó nénik:

  • Bebesiné Németh Dóra

Pedagógiai Asszisztens:

  • Veingertnerné Felber Mónika

Dajka néni:

  • Győriné Sajtos Ildikó

Csoportunkba 25 kisgyermek jár, 7 kiscsoportos korú, 18 pedig középsős korú. A kislányok 16-an a kisfiúk 9-en vannak.

A lányok nagyok szeretnek a babaszobában babázni, szerepjátékozni, a kis konyhában finomakat főzni, de előszeretettel építenek a szőnyegen is a kockákkal, autópályával. A fiúk kedvencei az építőelemek és asztali játékok közül is legszívesebben azokat a játékokat veszik kézbe, amivel építkezni lehet. Az egész csoportra elmondható, hogy egyre szívesebben játszanak logikai-, és  társas játékokkal, és egyre érdeklődőbben fogadják a meséket.

Kézügyességük egyre kifinomultabb, már ügyesen össze tudják kapcsolni a szem-kéz koordinációt számukra bonyolultabb, összetettebb feladatoknál is.

A mi csoportunk igazi cukrász/ pék műhely. Nagyon szeretnek sütni, és ismerik a hozzávalókat. Lelkesen várják az újabb alkalmakat.

Sokat verselünk, mondókázunk, ez fejleszti a szókincsüket. A koncentráció fejlesztő játékokat egyre inkább szeretik, sőt kérik.

Nagyon szeretünk a szabadban mozogni, nagyokat sétálni. Ősszel elkezdtünk a középsőseinkkel úszásoktatásra járni, amit nagyon élveztek. Tavasszal szeretnénk megismételni.

A tornaszobában bevezetésre került a Mozgáskotta- módszer, ami igazi újdonság számukra.

Az öltözködésben, tisztálkodásban, fésülködésben nagyon ügyesek. A szekrényen lévő ruhákat is egyre szebben tartják rendben.

SÜNI CSOPORT hírei