KATICA csoport

katica-csoport

Óvónők:

  • Dobrovicsné Lengyel Edit
  • Nagyné Háhn Marianna

Gondozónő:

  • Mészáros Melinda

Mi vagyunk az óvoda legkisebbjei, a Katica csoportosok.13 fővel kezdtük meg szeptemberben az óvodát, mára már 16-an lettünk. Októberben 2 kislány, novemberben 1 kisfiú csatlakozott hozzánk, így 9 kislány és 7 kisfiú a csoportunk tagja .
A kezdetekkor még minden nagyon tetszett a csoportszobában, mert itt volt velünk anya. Mikor néhány nap múlva el kellett mennie, picit pityeregtünk, de az óvó nénik hamar megvigasztaltak és játszani hívtak. Nagyon jó volt, hogy már 3 kislány régebben járt oviban, így tőlük sok mindet elleshettünk. Már vannak baráti kapcsolatok, alig várjuk egymást reggelente! Szeretjük a puzzle játékokat, a babakonyhát, az autózást. A mosdóban is meglepően önállóak vagyunk. Csak a nadrág, póló igazításában kell segíteni néha.
A törölközőnket rögtön megtaláltuk és használjuk is. Fogmosás után még pár kisgyereknek ki kell cserélni a pólóját, de minden nap ügyesebbek leszünk ebben is. A gyümölcsök közül a banánt szeretjük a legjobban, az aszalt gyümölcsökkel még barátkozunk. Ebédeléskor kedvencünk a leves, a második fogást sokszor már  nem is tudjuk megenni.
A délutáni pihenést nagyon várjuk, mert igen elfáradunk délre. A mese alatt már sokan elalszunk. A délután hamar elillan, mert uzsonna után már jönnek értünk a szüleink.
Minden nap történik velünk valami érdekes dolog, amit hazafelé el kell mesélnünk.
Ilyen mozgalmas, érdekes a mi kis életünk a Katica csoportban!